Emzgoesphoto

Om ni skulle vara intresserade av alla mina bilder jag fotar när jag inte fotar enduro, får ni gärna klicka er in på min nya blogg http://emzgoesphoto.blogg.se. Eftersom att jag inte kommer åka på så många fler enduro tävlingar resten av året (vad jag vet iallafall, kanske blir Novemberkåsan och en och annan liten tävling med lite tur) så får ni gärna kolla på mina andra bilder på den andra bloggen.

Ha en fortsatt bra söndag!

Mälarcupen/Karlströms cup 2011 i Sala

Igår åkte jag, pappa och farfar till Sala där pappa skulle köra sista deltävlingen av Mälarcupen 2011. Många släpade sig ut i kylan och solskenet för att delta och det blev en riktigt bra dag! Efter tävlingen blev det prisutdelning på Karlströms motor. Pappa körde sig till en 4:e plats denna deltävling och tog hem 3:e platsen totalt i sin klass Motion 40-49år vilket han var väldigt nöjd med!

Här är bilder från gårdagen. Jag kommer lägga ut fler bilder på facebook-sidan i veckan! Och om ni vill ha yttligare bilder kan ni maila mig på [email protected] så skickar jag de till er, jag tror att jag har bilder på nästan alla förare :)

Förarmöte.

En taggad Johannes Törnqvist i starten.

Joakim Larsson, som totalt körde sig till en 2:a plats i Junior klassen. Grattis!

Guy Utter som körde sig till en total 3:e plats i Senior klassen. Grattis!

Krister Lager från Göta MS.

Christoffer Stork som körde sig till en total 3:e plats i Junior klassen. Grattis!

Marcus Sjögren.

Rikard Malmberg med ena benet i luften.

Senioren Jonas Svensson.

William Hamilton.

Pappa, Christer Andersson.

Eftersnack!

Pappa, prisutdelare Sanna Bergman, vinnaren av Motion 40-49år klassen Leif Blomberg och Micke Johansson som tog hem 2:a platsen i samma klass. Grattis till er alla tre!

Glöm inte att hålla utkik efter fler bilder på faceook-sidan, och lämna gärna ett meddelande i Gästboken om ni vill!

emmaAfoto på facebook

Nu finns emmaAfoto på facebook! Där kommer jag att uppdatera varje gång jag ska till någon tävling och jag kommer också lägga ut bilder som inte hamnar här på bloggen. Så se till att gå in och Gilla!

Klicka här eller på bilden nedan för att komma till emmaAfoto facebook-sida.

Ränneslättsloppet 2011

I fredags åkte jag, pappa, farfar och Anders Elm ner till Eksjö där Ränneslättsloppet pågick under helgen. Vi bodde på "Eksjö camping och konferens" där också andra tävlande bodde. På lördagen var det dags för pappa och Anders att tävla, och det blev en riktigt bra dag! Solen strålade och alla var på bra humör. Både pappa och Anders tog sig runt banan 4 varv och pappa hamnade på 19:e plats och Anders på en 92:a plats i Klass 7. Om vi inte hade saker att göra hemma på söndagen hade vi gärna stannat över söndagen också och tittat på de som tävlade då. Men sammanfattningsvis blev det en lyckad resa till fina Eksjö :)

Här är bilder från lördagen. Om ni vill ha fler bilder, jag har som vanligt väldigt många, är det bara att maila mig på [email protected]!

Morgonen var lite dimmig och grå och jag är glad att det förändrades under dagen.

Jonas Johansson körde Öppet spår på berget.

Och det gjorde också Rolf Björkdahl.

Starten i dam klassen.

Många hade tagit sig ut i Eksjös skogar för att vara åskådare.

Starten i klass 6, motion 30-39 år.

Starten i Klass 7, motion 40-49 år. Pappa är tredje föraren från vänster, nr. 647.

Dan Hellström i slutet av sitt första varv.

Daniel Johansson från Töreboda Mk.

Julia Österberg gasade för fullt i sina snygga Fox kläder.

Intervju i depån.

Service depån.

Anders Elm som är från mina hemtrakter.

#619 Niclas Jansson från Rasbo Mk och #432 Kent Persson från Vissefjärda Ek.

Pernilla Vidigsson på sin KTM.

Johanna Johansson från Tranemo Mk.

Joakim Jonsson från Göta MS.

#469 Johan Carlsson och #420 David Nilsson.

Ellinor Häll som körde sig till en 2:a plats i Dam klassen. Grattis!

Pappa, Christer Andersson, i början på sitt sista varv.

Pappa och Johanna Johansson var glada efter tävlingen :) Johanna är inte bara en duktig enduro förare utan också en riktigt bra fotograf. Kolla in hennes bilder på hennes hemsida här!

Nyfikna tävlande kollar in resultat listorna.

Vinnarna av Dam klassen: 1:a plats Sanna Bergman, 2:a plats Ellinor Häll och 3:e plats Camilla Mitkiewicz. Grattis!

Vinnarna av Klass 6, motion 30-39 år: 1:a plats Peter Bysell, 2:a plats Pierre Hållen och 3:e plats Robert Norgren. Grattis!

Vinnarna av Klass 7, motion 40-49 år: 1:a plats Anders Sydborg, 2:a plats Johan Eldfeldt och 3:e plats Per Wikvist. Grattis!

Vinnarna av Klass 8, motion 50-65 år: 1:a plats Inge Edberg, 2:a plats Tony Landh och 3:e plats Jörgen Lindholm. Grattis!

En glad Sanna Bergman efter prisutdelningen.

Tack alla fina människor för en riktigt rolig helg!