Östra Open

5 deltävlingar i Östra Open har nu avverkats. Pappa har åkt allihopa och ligger nu på 10:e plats i sin klass, vilket han inte är nöjd med (han fegar nog efter nyckelbensbrottet). Men åkningen har fungerat bra i de två sista deltävlingarna, så han ser med förhoppning fram emot SM i Östersund och det kan vara så att han är glad för att han inte fick tjejdäng... Många bra veteraner har anmält sig till SM så det blir nog tufft att ta poäng.
I Östra är det många som har åkt bra, bl.a. Robinson snickaren Jonte Strand, bröderna Stork från Tierp, Per Eklundh och Tony Bräck m.fl.

Patrik har åkt en tävling i Östra Open där han kom 2:a. Om han vaknar på rätt humör på lördag kommer han även åka till Botkyrka. En som har gjort ett genombrott i snöspår är Anders Elm som har gått från bakre delen av fältet till första tredjedelen, bra jobbat!

Pappa avstår nu resten av Östra för att träna med Robban Grindberg på lördag och åka Vasaloppet på avslutningshelgen.


Patrik kör snyggt om i snön på Lunda.


Pappa med fokus på att köra ikapp Jessica...vilket han lyckades med.


Kaos i skogen.


Bilder från Östra Open på Lunda kommer!

Jag ber om ursäkt för att jag inte har lagt ut bilderna från Östra open på Lunda som var för tre veckor sen. Jag har varit upptagen med min musik och haft en långvarig förkylning så jag har helt enkelt glömt bort det. Ni får börja påminna mig när jag glömmer bort sånna här viktiga saker, haha! 

Men jag ska försöka redigera och lägga ut bilderna i veckan :) Ta gärna en titt i Arkivet till höger eller skriv något i gästboken så länge. 



RSS 2.0