Händelserik helg på Gotland

Det blev en händelserik helg för familjen Andersson racing team på Gotland i helgen.
Det började med att på natten till tävlingsdagen flyger min syrra Elin upp ur sängen och skriker "Det är något i sängen!" Pappa suckar tungt och säger "Ligg ner" eftersom att hon brukar prata i sömnen. Efter en stund flyger hon upp igen och tänder lyset. Det visade sig att det var en råtta som bodde i deras rum på den fina campingen där den kända seriefiguren har bott. Elin tvingade pappa stiga upp och gå ner till receptionen och ringa jour numret. Pappa fick tag i ett nytt rum och de flyttade mitt i natten.
Morgonen började bra. Kanon frukost och bra uppvärmning. När starten gick var båda bröderna mycket bra med längst fram. Pappa fick mycket lera på glasögonen och gick in redan på första varvet för att byta. Han kände sig fräsch och det gick riktigt bra, så han höjde tempot ytterligare och i slutet på andra varvet fick han ett våldsamt kast på motorcykeln. Han vurpade illa och blev liggande. Så det blev en cirkus med ambulans, morfin och sönderklippta kläder. Syrran följde med till akuten där det visade sig att nyckelbenet var av och att han var allmänt blåslagen. Patrik gasade vidare, skuggade Peter Johansson länge men lyckades tyvärr inte ta sig förbi honom. Så han slutade på en mycket bra 2:a plats. När Patrik och farfar hade lastat alla hojar och delar, kom pappa tillbaka till depån i taxi, endast klädd i strumpor och långkalsonger. Han måste ha sett rolig ut när han gick i depån.
Pappa har stor revanch lust och snackar bara om att börja träna. Patrik går hela dagarna och funderar på hur han ska slå Peter Johansson. Det finns teorier om bl.a stor tank och tempo träning. Vi får väl se hur det går nästa år.

För att inte förvirra er så vill jag nämna att jag inte var med till Gotland. Men syrran och farfar knäppte iallafall några bilder jag tänkte lägga upp.


Taktik snack med Martin Larsson från Gimo.


Syrran läser Aftonbladet på båten.


Runt 2300 st lägger ner en massa pengar på att åka till ön och vurpa i leran.


Pappa, segraren Peter Johansson och Patrik innan start. Hela och rena.


Anders Elm väntar regn. Anders hoj kokade ett flertal gånger, men han kämpade på bra och åkte 5 varv ändå.


Starten i klass M40-50. Bröderna Brothers riskerar livet. Pappa är sur för att Patrik leder med en meter. Längst fram på Kawasakin tror jag är Inge Edberg.


Skadade grabbar väntar på röntgen. Hampus Claesson nr.875 hade skadat tummen. Kan det vara de snygga sköterskorna som gör att de ser glada ut?


Patriks glada fru Camilla hade fått en mössa av sin kompis Lelle.


Klass M40. 2:a Patrik Andersson. 1:a Peter Johansson. 3:a Mikael Wiberg.
Otroligt att han klarade 2:a platsen igen.


En film från svt Play som visar lite hur det var.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0